LAAT JE INSPIREREN EN ONTDEK DE KRACHT VAN
BEDRIJFSKLEDING.

ONTDEK DE KRACHT VAN BEDRIJFSKLEDING.

VAN A TOT Z.

In product en dienstverlening

Van Afbouw tot Zorg

In onze showrooms kun je kledinginspiratie opdoen voor elke branche die vraagt om bedrijfskleding. Van (af)bouw tot zorg en welzijn. Voor kleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen ben je aan het juiste adres. Wil je je merk helemaal uitlichten, vraag dan ook naar onze promotionele items.

Van afspraak is afspraak tot (na)zorg

Met de beste producten en slimme oplossingen creëren we meer dan een mooie uitstraling voor onze klanten. We nemen werk uit handen en maken het hele proces rond bedrijfskleding een stuk makkelijker! We houden ons aan de afspraken en ook als alles staat, houden we contact. Wij zetten altijd de stap extra.

zorgmedewerkers

LAAT JE INSPIREREN

LAAT JE INSPIREREN

De beste werkkleding én service voor iedere organisatie

Kleding is niet zomaar kleding

 

De juiste werkkleding is comfortabel, veilig en functioneel. Daarnaast moet de kleding representatief zijn, herkenbaar en jouw merkidentiteit versterken. In de juiste outfit voelen jouw medewerkers zich prettig en trots. En zo gaat bedrijfskleding over veel meer dan 'alleen maar' een kledingstuk.

Het uitzoeken van de juiste kleding is daarmee niet iets wat over één nacht ijs gaat. Wij helpen jou graag om tot de optimale match te komen.

Laat je inspireren door onze klanten

We kunnen heel veel over onze producten vertellen. Maar het is veel beter om inspiratie op te doen bij onze klanten.

Profimex Teamwear

Bij veel bedrijven wordt samen sporten erg gestimuleerd. Dat is gezond en je bouwt een band op met je collega's. Win-Win. Nog gaver wordt het als je kunt sporten in een teamoutfit. Custom sportswear is al verkrijgbaar vanaf kleine oplages en dus ook onder handbereik als je sport in een team van bescheiden omvang.