Merken2024-09-05T10:05:25+00:00
Bouw
SA@work één van onze merken bedrijfskleding
Zorg

Ontdek onze merken in bedrijfskleding

Ben je op zoek naar bepaalde merken bedrijfskleding, of zoek je juist kleding voor een bepaald beroep of branche en weet je niet welke merken daarvoor passend zijn? Ontdek hier welke merken aansluiten op jouw wensen. We bieden kleding voor ieder branche, van (af)bouw tot zorg. Van A-Z dus. De helden van de werkvloer verdienen optimaal comfort en de beste bescherming. De juiste werkkleding zorgt ervoor dat jouw medewerkers er representatief uitzien. Kies uit een breed scala aan kwalitatieve merken en laat je mensen goed beschermd aan het werk gaan.

ONTDEK ONZE MERKEN.

VEELGESTELDE VRAGEN.

Welke merken bedrijfskleding biedt Profimex?2024-08-13T10:10:35+00:00

Wij bieden een breed assortiment aan merken voor bedrijfskleding. Denk aan Bläkläder, Mascot, Dassy, Tricorp, Greiff, Craft, Sixton, Poco, SA@Work, Chaud Devant, Le Nouveau Chef, Toppoint, Giving, Cutter & Buck, Harvest & Frost, Clique. Maar ook Brook Taverner, Santino, Jobman, Inuteq, 24/7 jeans, Fits for Work en Puma safety. We streven ernaar om een diverse selectie van hoogwaardige merken aan te bieden. Zo kunnen we aan de behoeften van verschillende bedrijven en industrieën voldoen.

Hoe kan ik het juiste merk bedrijfskleding kiezen voor mijn bedrijf2024-05-31T08:28:09+00:00

Het kiezen van het juiste merk bedrijfskleding hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de aard van je bedrijf, de specifieke behoeften van jouw werknemers en jouw budget. We raden aan om te kijken naar de kwaliteit, duurzaamheid, pasvorm, functionaliteit (denk bijv. ook aan normering) en stijl van verschillende merken. Daarnaast adviseren we je op basis van onze ervaring en expertise in de branche.

Biedt Profimex alleen bekende merken aan of ook minder bekende merken?2024-04-15T15:15:33+00:00

Naast bekende merken bieden we ook een assortiment aan van minder bekende merken. Ook deze merken blinken uit in kwaliteit en functionaliteit. We selecteren onze merken zorgvuldig. Zo zorgen we ervoor dat ze voldoen aan onze hoge normen voor comfort, duurzaamheid en veiligheid. Deze merken kunnen soms verrassende keuzes bieden voor bedrijven die op zoek zijn naar iets unieks of gespecialiseerdere oplossingen.

Levert Profimex ook specifieke merken die niet op jullie website vermeld staan?2024-04-15T15:08:06+00:00

We bieden een breed scala aan merken. Maar als je op zoek bent naar een specifiek merk dat niet op onze website staat, neem dan contact met ons op. We hebben mogelijk toegang tot een uitgebreider assortiment via onze leveranciersnetwerken. Daarom kunnen we vaak aan specifieke verzoeken voldoen.

Ga naar de bovenkant