FIJNE WERKKLEDING VOOR GELUKKIGE WERKNEMERS

FIJNE WERKKLEDING VOOR GELUKKIGE WERKNEMERS

Kleren maken de m/v. Het dragen van mooie kleding doet heel veel voor je zelfbeeld. Datzelfde geldt voor werkkleding. Fijne werkkleding draagt bij aan gelukkige werknemers. Daarbij is het extra belangrijk dat de kleding goed en comfortabel zit, passend bij de werkzaamheden.

Goede werkkleding geeft jouw bedrijf allereerst de juiste uitstraling. Het draagt bij aan een positief en herkenbaar beeld bij klanten. Daarnaast kan het goed werken als boost voor het zelfvertrouwen van de drager. Een team dat er professioneel uitziet, voelt zich ook professioneel. Als de kleding dan ook nog goed zit en past bij de eigen stijl van de werknemer heb je het goede recept voor werknemers die gelukkig worden van hun kleding.

  • Comfort

  • Persoonlijke smaak

  • Teamgevoel

FIJNE WERKKLEDING VOOR GELUKKIGE WERKNEMERS
FIJNE WERKKLEDING VOOR GELUKKIGE WERKNEMERS
FIJNE WERKKLEDING VOOR GELUKKIGE WERKNEMERS

Comfort is key

Als de werkkleding net zo lekker zit als je favoriete joggingbroek op een luie dag, dan zit het goed. Werkkleding die goed past en is afgestemd op de werkzaamheden, verbetert het fysieke comfort. Niets zo vervelend als een te lage broek ophijsen of een slecht zittende blouse rechttrekken. En medewerkers die zich comfortabel voelen, zijn over het algemeen meer ontspannen en productiever. Win-Win!

Denk daarbij ook aan het comfort van vrouwelijke werknemers!

Persoonlijke touch

Door een kledinglijn aan te bieden met veel verschillende items, kiezen medewerkers zelf waar zij zich prettig in voelen. Liever een jurk of een tuniek met broek. Trui, polo met lange mouwen of juist een overhemd. Voor zowel workwear als representatieve bedrijfskleding is het mogelijk om met een breed aanbod aan producten te werken. Op die manier voelen medewerkers zich nog comfortabeler in hun kleding. Ze dragen iets wat bij ze past!

Investeren in goede werkkleding gaat verder dan alleen een mooie uitstraling. Het voegt professionaliteit toe, versterkt de teamspirit, maakt iedereen blij en garandeert comfortabel werken.

Go team!

In de sport weten ze al heel lang; een teamtenue creëert een gevoel van eenheid en saamhorigheid. Uniforme werkkleding maakt van individuele medewerkers een team. Zij zijn herkenbaar als één geheel en dat versterkt de teamspirit. Ook mogelijk: de bedrijfskleding inzetten voor je klanten. Die mooie hoodie of het gave sportshirt kun je ook goed inzetten als relatiegeschenk!

Op zoek naar werkkleding die past bij de identiteit van jouw bedrijf? Kom langs bij Profimex.

KENNIS EN BLOGS.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector en ontdek alles wat je moet weten over bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotie artikelen.

Zorgeloos Aangekleed
Profimex Bedrijfskleding

Rijssen | Assen

Ga naar de bovenkant