Maatname van bedrijfskleding

Maatname van bedrijfskleding

Maatname van bedrijfskleding2024-09-10T18:53:38+00:00

ZORGELOOS AANGEMETEN.

Maar wat is zorgeloos?

Persoonlijk aangemeten

Nadat de kledingpakketten zijn samengesteld, plannen we een passessie. Bij ons krijgen jouw mensen hun bedrijfskleding persoonlijk aangemeten. Individuele medewerkers kunnen komen passen in onze showroom. Daarnaast werken we op afspraak in kleine groepen. Dat kan in onze showroom of op locatie met de pasbus.

Volg de route

Centraal passen is praktisch als er grote groepen medewerkers in één of meerdere dagdelen moeten worden doorgepast. De medewerkers volgen een ‘pasroute’ langs de verschillende items. Voor ieder onderdeel is een pas- en adviespunt ingericht. Je medewerkers worden daarbij geadviseerd door onze medewerkers langs de route.

Continuïteit

Alle details voor het doorpassen stemmen we helemaal met jou af, zodat bedrijfscontinuïteit gewaarborgd is. Met de pasbus komen we overal. Deze paskamer op wielen wordt ingericht met de volledige maatserie van jullie collectie. En of je nu één of vijfentwintig vestigingen hebt: wij komen overal voorrijden.

PASSEN & METEN.

Op maat

Persoonlijk aangemeten

  • Zeker van de juiste maat

  • Medewerkers kunnen gelijk vragen stellen

  • Centraal passen voor grote groepen

  • Maten worden gelijk vastgelegd in het KMS

Op elke locatie

  • Op elke locatie

  • Ook in vestigingen buiten Nederland

  • Voor iedere branche

  • Bedrijfscontinuïteit

VEELGESTELDE VRAGEN.

Biedt Profimex ook maatopname op locatie aan?2024-06-07T12:55:42+00:00

Ja, Profimex biedt maatopname op locatie aan. Om de perfecte pasvorm te garanderen, is het passen essentieel. Onze pasbus, een showroom/paskamer op wielen, komt naar jouw locatie met de volledige maatserie van jouw collectie. Profimex-medewerkers assisteren bij het doorpassen en noteren de juiste gegevens.

Wij stemmen de planning voor het doorpassen volledig met jou af, zodat de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft. Of je nu één vestiging hebt of 25 vestigingen, wij komen overal voorrijden.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een maatopname?2024-06-07T13:37:49+00:00

Voor een maatopname in de showroom hoef je geen afspraak te maken. Wil je dat we langskomen voor een maatopname? Neem dan contact op met verkoop@profimex.nl. Samen plannen we een moment waarbij we langskomen bij jou op locatie.

Ga naar de bovenkant