TROTSE LEVERANCIER VAN BROOK TAVERNER.

Het Engelse merk Brook Taverner biedt traditioneel maatwerk geschikt voor de hospitality en het bedrijfsleven. Of het nu gaat over maatpakken, getailleerde jassen en vesten, herenbroeken, damesbroeken, rokken, overhemden of blouses: Brook Taverner is een toonagevende naam in zakelijk maatwerk en imagokleding voor zowel mannen als vrouwen.

Bedrukken

Kies voor een uniforme uitstraling en laat bedrijfskleding bedrukken met logo’s of andere elementen.

Borduren

Laat bedrijfskleding borduren voor een luxe uitstraling. Ook te combineren met bedrukken.

Specials

Diverse merken bieden andere opties om te personaliseren. Denk dan aan ritsen, knopen, een speciaal label.

Contact

Bespreken wat er allemaal mogelijk is? We maken graag een afspraak om al je wensen door te nemen.

BEDRIJFSKLEDING VAN BROOK TAVERNER.

De bedrijfskleding van Brook Taverner staat bekend om moderne en tijdloze ontwerpen van hoge kwaliteit. Het mooie merk is gebaseerd op drie kernprincipes:

  • Kwaliteit: Het merk staat bekend om hoogwaardige kledingstukken die met zorg en aandacht voor detail zijn vervaardigd.

  • Assortiment: Ze bieden een uitgebreid assortiment aan kleding, van formele pakken tot casual kleding, met verschillende maatwerkopties.

  • Waarde: Het bedrijf zet zich in voor een verantwoorde, milieuvriendelijke en duurzame bedrijfsvoering. Dit omvat het samenwerken met leveranciers die dezelfde milieubewuste waarden delen en voortdurend streven naar verbetering van hun milieuprestaties.
0jr.
Ervaring in de branche
0k
Professionals aangekleed
0+
Vierkante meter aan inspiratie

Een goede investering

Brook Taverner kleding staat garant voor vakmanschap, met een voorliefde voor mooie, hoogwaardige stoffen en materialen. Ze zijn van mening dat het gebruik van fijngeweven stoffen zorgt voor meer comfort, betere prestaties en mooie looks. Dit prachtige, kwalitatieve merk, dat zich vooral richt op de hospitality en het bedrijfsleven, is verkrijgbaar bij Profimex.

Brook Taverner

Duurzaamheid & Brook Taverner

Brook Taverner streeft ernaar een verantwoordelijke, milieuvriendelijke en duurzame onderneming te zijn, zodat je er niet alleen goed uitziet, maar je ook goed voelt. Er wordt gebruikgemaakt van hoogwaardige stoffen met een lange levensduur en duurzaamheid. Het merk helpt zijn klanten al meer dan 100 jaar om de juiste indruk te maken. En dat loont: zij zijn Europa’s grootste en meest succesvolle leverancier van voorraad ondersteunende bedrijfskleding. Op deze pagina is te lezen hoe zij zich daarvoor inzetten.

Waarom Brook Taverner

Brook Taverner biedt een scala aan formele en zakelijke kledingstukken die stijlvol, tijdloos en representatief zijn. Daarnaast biedt het merk veel kledingopties, waaronder colberts, broeken, overhemden en accessoires. Dit geeft een keuze uit een veelzijdige collectie die past bij verschillende functies.

Brook Taverner

Neem direct contact op 0548 544 815 of plan een afspraak.