TROTSE LEVERANCIER VAN CHAUD DEVANT.

Het Nederlandse merk Chaud Devant is uitgegroeid tot hét trendy label voor de moderne chef, keukenbrigade en bedienend personeel. Hippe horecakleding voor vrouwen en mannen met het beste comfort, de mooiste uitstraling en optimale bescherming.

Bedrukken

Kies voor een uniforme uitstraling en laat bedrijfskleding bedrukken met logo’s of andere elementen.

Borduren

Laat bedrijfskleding borduren voor een luxe uitstraling. Ook te combineren met bedrukken.

Specials

Diverse merken bieden andere opties om te personaliseren. Denk dan aan ritsen, knopen, een speciaal label.

Contact

Bespreken wat er allemaal mogelijk is? We maken graag een afspraak om al je wensen door te nemen.

HORECAKLEDING VAN CHAUD DEVANT.

Chaud Devant biedt eigentijdse, stijlvolle en professionele kokskleding en bedieningskleding.

  • Breed assortiment voor diverse horecarollen: Het merk biedt een uitgebreide collectie bedrijfskleding, niet alleen voor koks en bedienend personeel, maar ook voor gastheren, gastvrouwen en receptionisten. Dit maakt het een one-stop-shop voor alle horecakledingbehoeften.

  • Stijl en variatie: Of je nu op zoek bent naar chique, tijdloze ontwerpen of zeer moderne stijlen, Chaud Devant heeft kleding die aan diverse esthetische voorkeuren voldoet. Deze variëteit zorgt ervoor dat horecagelegenheden hun unieke stijl kunnen uitstralen.

  • Kleurafstemming en uniformiteit: Er is de mogelijkheid om de kleuren van verschillende kledingstukken op elkaar af te stemmen. Dit is ideaal voor open keukens en zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling van het personeel.

0jr.
Ervaring in de branche
0k
Professionals aangekleed
0+
Vierkante meter aan inspiratie

Een goede investering

Chaud Devant biedt eigentijdse, stijlvolle en professionele kokskleding en bedieningskleding. Het merk bevat een aantal unieke kenmerken. Alle producten worden gemaakt van sterke en hoogwaardige materialen. Bijna de gehele collectie is dan ook industrieel wasbaar. Daarnaast werken ze met Europese ateliers die BSCI Member zijn. Dit keurmerk staat voor goede, veilige werkomstandigheden en een eerlijk loon.

Duurzaamheid & Chaud Devant

Chaud Devant streeft naar een steeds duurzamere bedrijfsvoering. Daarom heeft het merk in juni 2023 de Recycled Chefwear Collectie gelanceerd. Een kledinglijn gemaakt van 100% gerecyclede materialen. De stof bestaat uit gerecycled horecatextiel, gerecycled PET-polyester en gerecycled katoen. Hiermee biedt het merk een veelzijdige en circulaire collectie aan, bestaande uit een koksbuis, schorten, sloven en t-shirts.

Bedrukken of borduren van Chaud Devant

Uiteraard is ook het bedrukken of borduren van bedrijfskleding voor de horeca bij Profimex geen enkel probleem. Wanneer je ervoor kiest om de bedrijfskleding van Chaud Devant te laten bedrukken, dan is het goed om te weten dat Profimex voor ieder budget en voor iedere oplage aan de slag kan gaan.

Neem direct contact op 0548 544 815 of plan een afspraak.