TROTSE LEVERANCIER VAN CLIQUE.

Eenvoud, comfort en kwaliteit vormen de basis voor Clique. Met een uitgebreid assortiment, bestaande uit meer dan 150 artikelen met een ruime maatboog en een groot kleurenpalet, is het merk sinds 1999 één van de grootste leveranciers in de Benelux.

Bedrukken

Kies voor een uniforme uitstraling en laat bedrijfskleding bedrukken met logo’s of andere elementen.

Borduren

Laat bedrijfskleding borduren voor een luxe uitstraling. Ook te combineren met bedrukken.

Specials

Diverse merken bieden andere opties om te personaliseren. Denk dan aan ritsen, knopen, een speciaal label.

Contact

Bespreken wat er allemaal mogelijk is? We maken graag een afspraak om al je wensen door te nemen.

WERKKLEDING VAN CLIQUE.

De collecties van Clique zijn verdeeld in drie categorieën: Basic, Classic en Premium. In welke categorie een kledingstuk valt zegt iets over de prijs, uitstraling, materiaal en de kwaliteit. Welke categorie het best passend is, hangt volledig af van het einddoel en de wensen.

  • Clique Basic: De Basic collectie van Clique biedt goede kwaliteit en een breed kleurenassortiment tegen aantrekkelijke prijzen in het laag- en middensegment. Geschikt voor dames, heren en kinderen, met voldoende ruimte voor bedrijfslogo’s.

  • Clique Classic: Deze collectie biedt topkwaliteit, een mooie pasvorm, een breed kleurenpalet en een ruime maatboog. Snelle levering voor dames, heren en kinderen, in het middensegment tussen Basic en Premium.

  • Clique Premium: De hoogste kwaliteit met geavanceerde materialen en decoratieve details. De beste keuze voor een sterke bedrijfsidentiteit, met de hoogste standaard.

0jr.
Ervaring in de branche
0k
Professionals aangekleed
0+
Vierkante meter aan inspiratie

Een goede investering

Clique heeft een breed assortiment aan hoge kwaliteit basic kleding en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Wat het merk zo uniek maakt? Clique weet een perfecte balans te vinden tussen comfortabele kleding en frisse nieuwe items, geïnspireerd op de huidige trends.

Clique_Productfoto_Kaartje_Organic

Organic Cotton by Clique

Clique denkt graag in duurzame oplossingen. Organic Cotton by Clique biedt artikelen gemaakt van biologisch katoen. Dit betekent dat katoen wordt verbouwd zonder het gebruik van synthetische pesticiden, herbiciden en kunstmest. Dit vermindert niet alleen de ecologische voetafdruk, maar het bevordert ook de sociaal-economische duurzaamheid en veilig werken.

Bedrukken of borduren van Clique

Uiteraard is ook het bedrukken of borduren van bedrijfskleding bij Profimex geen enkel probleem. Wanneer je ervoor kiest om de bedrijfskleding van Clique te laten bedrukken, dan is het goed om te weten dat Profimex voor ieder budget en voor iedere oplage aan de slag kan gaan.

Clique_Productfoto_Shirt_Roze

Neem direct contact op 0548 544 815 of plan een afspraak.