WAAROM IS HET GOED OM WERKKLEDING AAN TE SCHAFFEN?

Waarom zou je investeren in bedrijfskleding? Werkkleding biedt bescherming en bindt medewerkers aan een organisatie. Twijfel je of werkkleding voor jouw organisatie nodig is? We zetten een aantal redenen voor je op een rij.

  • Veilig

  • Mogelijk verplicht

  • Praktisch

  • Visitekaartje

FIJNE WERKKLEDING VOOR GELUKKIGE WERKNEMERS
FIJNE WERKKLEDING VOOR GELUKKIGE WERKNEMERS
FIJNE WERKKLEDING VOOR GELUKKIGE WERKNEMERS

Veilig

Goede werkkleding zorgt ervoor dat mensen veilig en verantwoord werken. Door de pasvorm en materialen kun je goed bewegen en zit er niks in de weg. Veiligheid en hygiëne zijn de belangrijkste redenen om bedrijfskleding aan te schaffen. Bij sommige beroepen is het dragen van werkkleding om deze reden zelfs verplicht gesteld door de overheid.

Mogelijk verplicht

Werkkleding is verplicht als er risico’s zijn die niet op een andere manier kunnen worden afgevangen. Beroepsgroepen waar je aan kunt denken zijn bouw, industrie, laboratoria, zorg of levensmiddelenindustrie. Deze kleding moet mensen beschermen tegen mogelijke gevaren.

Praktisch

Het is praktisch om werkkleding te dragen. Je hoeft niet na te denken over welke kleding passend is bij je werk en je weet zeker dat je altijd goed beschermt bent tegen de risico’s die je bij je werk loopt. De regel daarbij is wel dat de kleding lekker zit. Comfort is heel belangrijk.

Visitekaartje

Als mensen zich verbonden voelen met je bedrijf, dragen ze kleding ook met plezier in hun vrije tijd. Een mooi visitekaartje voor jouw bedrijf.

Op zoek naar werkkleding die past bij de identiteit van jouw bedrijf? Kom langs bij Profimex.

KENNIS EN BLOGS.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector en ontdek alles wat je moet weten over bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotie artikelen.

Zorgeloos Aangekleed
Profimex Bedrijfskleding

Rijssen | Assen

Ga naar de bovenkant