TROTSE LEVERANCIER VAN JOBMAN.

Het Zweedse merk Jobman Workwear wordt ontwikkeld en geproduceerd voor professionals die streven naar het hoogst haalbare. Hun visie? Dat alle dragers trots zijn op de werkkleding van Jobman Workwear, elke dag opnieuw.

Bedrukken

Kies voor een uniforme uitstraling en laat bedrijfskleding bedrukken met logo’s of andere elementen.

Borduren

Laat bedrijfskleding borduren voor een luxe uitstraling. Ook te combineren met bedrukken.

Specials

Diverse merken bieden andere opties om te personaliseren. Denk dan aan ritsen, knopen, een speciaal label.

Contact

Bespreken wat er allemaal mogelijk is? We maken graag een afspraak om al je wensen door te nemen.

WERKKLEDING VAN JOBMAN.

  • Innovatieve werkkleding: Jobman biedt geavanceerde werkkleding ontworpen voor optimale functionaliteit en duurzaamheid, geschikt voor de zwaarste werkomstandigheden.
  • Ruime collectie: Een breed assortiment van producten, variërend van basis tot high-performance kleding, die voldoet aan de diverse behoeften van professionals.
  • Ergonomisch ontwerp: De kleding van Jobman is ergonomisch ontworpen om maximaal comfort en bewegingsvrijheid te bieden, waardoor de efficiëntie en veiligheid op de werkvloer worden verhoogd.
0jr.
Ervaring in de branche
0k
Professionals aangekleed
0+
Vierkante meter aan inspiratie

Een goede investering

Er zijn omstandigheden waarbij werkkleding een aangenaam warm gevoel of juist verkoeling moet bieden. Jobman biedt een brede collectie werkkleding die goed op elkaar aansluit. Zo biedt het merk combinaties voor zowel binnen- als buitenwerk en voor elk seizoen. Door samen te werken met professionals uit verschillende vakgebieden, weet Jobman inzicht te krijgen in de behoeften van de verschillende beroepsgroepen.

Jobman high vis
Jobman duurzaamheid profimex

Duurzaamheid & Jobman

Jobman hecht veel waarde aan duurzaamheid. Het merk neemt dan ook verantwoordelijkheid voor de effecten van hun handelen voor zowel mens als milieu. Duurzaamheid wordt geïntegreerd in de kernoperaties en processen van het merk, zoals verbeterde werkomstandigheden in productielanden, vorderingen op het gebied van chemicaliën en het stroomlijnen van de transport en logistiek.

Bedrukken of borduren van Jobman

Het bedrukken of borduren van Jobman werkkleding is bij Profimex geen enkel probleem. Wanneer je ervoor kiest om de bedrijfskleding te laten bedrukken, dan is het goed om te weten dat Profimex voor ieder budget en voor iedere oplage voor je aan de slag kan gaan. Bezoek onze showroom, waar onze adviseurs je graag de diverse mogelijkheden voor bedrukken en borduren laten zien.

Neem direct contact op 0548 544 815 of plan een afspraak.