TROTSE LEVERANCIER VAN POCO.

Poco ontwerpt en produceert representatieve werkkleding voor de horeca, verswinkels en kapperszaken. Van een ambachtelijke tot een moderne uitstraling: de kleding van Poco past in elke horeca- of winkelformule.

Bedrukken

Kies voor een uniforme uitstraling en laat bedrijfskleding bedrukken met logo’s of andere elementen.

Borduren

Laat bedrijfskleding borduren voor een luxe uitstraling. Ook te combineren met bedrukken.

Specials

Diverse merken bieden andere opties om te personaliseren. Denk dan aan ritsen, knopen, een speciaal label.

Contact

Bespreken wat er allemaal mogelijk is? We maken graag een afspraak om al je wensen door te nemen.

WERKKLEDING VAN POCO.

  • Betaalbare kwaliteit: Poco combineert betaalbaarheid met kwaliteit, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en duurzame werkkleding zonder hoge kosten. Het merk biedt producten die langdurig meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik.
  • Veelzijdig assortiment: Poco biedt een breed en veelzijdig assortiment aan werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Het assortiment omvat alles van praktische werkkleding tot hoogwaardige veiligheidskleding, waardoor bedrijven in diverse sectoren hun specifieke behoeften kunnen vervullen.
  • Innovatieve en duurzame oplossingen: Poco staat voor duurzaamheid en innovatie, met gebruik van moderne technologieën en materialen voor functionele, veilige en milieuvriendelijke producten, ideaal voor milieubewuste bedrijven.
0jr.
Ervaring in de branche
0k
Professionals aangekleed
0+
Vierkante meter aan inspiratie

Een goede investering

Poco biedt een assortiment van schorten, sloven, blouses en meer, gemaakt van sterke, hoogwaardige Europese stoffen die voldoen aan de strengste milieueisen en beschikken over belangrijke certificeringen. Deze stoffen bieden een langere levensduur en zijn goed wasbaar. Bovendien biedt Poco duurzame stretchstoffen. Stel een compleet pakket samen met eigen pasvormen, modellen, materialen en kleuren, of personaliseer in jouw huisstijl vanaf drie kledingstukken per model.

Bedrijfskleding bakker

Duurzaamheid & Poco

Poco’s vaste stoffenassortiment bestaat uitsluitend uit bedrijfskledingstoffen van Europese producenten die bekend staan om hun kwaliteit. Deze producenten voldoen aan de strengste milieueisen en beschikken over alle belangrijke certificeringen. Dankzij de hoge kwaliteit van de stoffen heeft Poco’s bedrijfskleding een langere levensduur, waardoor personeel er altijd netjes bijloopt en je er jarenlang plezier van hebt. Kwaliteit staat voorop en bijna al hun stoffen zijn industrieel wasbaar of thuis te wassen op 60 tot 85 graden.

Bedrukken of borduren van Poco

Het bedrukken of borduren van Poco werkkleding is bij Profimex geen enkel probleem. Wanneer je ervoor kiest om de bedrijfskleding te laten bedrukken, dan is het goed om te weten dat Profimex voor ieder budget en voor iedere oplage voor je aan de slag kan gaan. Bezoek onze showroom, waar onze adviseurs je graag de diverse mogelijkheden voor bedrukken en borduren laten zien.

Neem direct contact op 0548 544 815 of plan een afspraak.