TROTSE LEVERANCIER VAN TOPPOINT.

Toppoint is, met al meer dan 90 jaar ervaring, een gerenommeerde leverancier in promotieartikelen en relatiegeschenken. Ze bieden een uitgebreid assortiment bestaande uit hoogwaardige en duurzame producten.

Bedrukken

Kies voor een uniforme uitstraling en laat bedrijfskleding bedrukken met logo’s of andere elementen.

Borduren

Laat bedrijfskleding borduren voor een luxe uitstraling. Ook te combineren met bedrukken.

Specials

Diverse merken bieden andere opties om te personaliseren. Denk dan aan ritsen, knopen, een speciaal label.

Contact

Bespreken wat er allemaal mogelijk is? We maken graag een afspraak om al je wensen door te nemen.

PROMO’S VAN TOPPOINT.

  • Ruim assortiment aan promotionele producten: Toppoint biedt een breed scala aan promotionele items, van schrijfwaren en drinkwaren tot technologie-accessoires en tassen, geschikt voor elke marketingcampagne.

  • Maatwerk en personalisatie: Toppoint biedt uitgebreide maatwerkopties, waaronder bedrukking en gravering van logo’s en ontwerpen op diverse producten voor unieke promotieartikelen.
  • Milieuvriendelijke opties: Het merk biedt ook milieuvriendelijke producten, gemaakt van gerecyclede materialen en biologisch afbreekbare opties, voor duurzame promotionele keuzes.

0jr.
Ervaring in de branche
0k
Professionals aangekleed
0+
Vierkante meter aan inspiratie

Een goede investering

Van drinkflessen en tassen tot aan elektronica en schrijfwaren, Toppoint biedt unieke promotieartikelen en relatiegeschenken uit verschillende categorieën. Met de unieke give-aways van blijf je ’top of mind’. Dit doet het merk door producten van hoge kwaliteit met de hoogste merkwaarde aan te bieden.

Duurzaamheid & Toppoint

De TopEarth collectie van Toppoint biedt verschillende verantwoorde keuzes. De katoenen tassen zijn OEKO-TEX gecertificeerd, wat betekent dat de producten geen schadelijke stoffen als lood of cadmium bevatten. Maar ook de R-PET tassen, gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen, zijn milieuvriendelijk en een goed alternatief voor plastic tasjes.

Advies Toppoint

Bij Profimex kun je Toppoint bedrijfskleding volledig personaliseren met bedrukking en bij sommige artikelen ook met borduring van het logo of de bedrijfsnaam. Wij helpen je graag bij het creëren van een professionele en herkenbare uitstraling voor jouw organisatie.

Neem direct contact op 0548 544 815 of plan een afspraak.