TROTSE LEVERANCIER VAN ALBATROS.

Ben je op zoek naar een leverancier van professionele werkschoenen van het merk Albatros, dan is Profimex een goede keuze. Wij zorgen graag voor een mooie, uniforme uitstraling voor jouw medewerkers.

Bedrukken

Kies voor een uniforme uitstraling en laat bedrijfskleding bedrukken met logo’s of andere elementen.

Borduren

Laat bedrijfskleding borduren voor een luxe uitstraling. Ook te combineren met bedrukken.

Specials

Diverse merken bieden andere opties om te personaliseren. Denk dan aan ritsen, knopen, een speciaal label.

Contact

Bespreken wat er allemaal mogelijk is? We maken graag een afspraak om al je wensen door te nemen.

WERKSCHOENEN VAN ALBATROS.

Het Duitse merk ALBATROS is een toonaangevende naam in veiligheidsschoenen. Ontworpen door internationale experts, bieden hun schoenen al meer dan 40 jaar kwaliteit, comfort en functionaliteit, zodat professionals elke dag hun uitdagingen succesvol kunnen aangaan.

  • Innovatieve technologie: Albatros gebruikt geavanceerde technologieën zoals de PWR BEADS® tussenzool en Multishield® materialen. Deze innovaties bieden uitzonderlijke demping en bescherming in verschillende werkomgevingen​.
  • Comfort en pasvorm: De veiligheidsschoenen zijn ontworpen voor maximaal comfort, met ademende materialen en ergonomische zolen die de hele dag ondersteuning bieden. Dit maakt ze ideaal voor lange werkdagen​.
  • Veiligheidskenmerken: De schoenen zijn uitgerust met essentiële veiligheidsfuncties zoals anti-perforatie zolen, antistatische eigenschappen en vaak metaalvrije constructies. Dit zorgt voor een optimale bescherming in risicovolle werkomgevingen
0jr.
Ervaring in de branche
0k
Professionals aangekleed
0+
Vierkante meter aan inspiratie

Een goede investering

De veiligheidsschoenen van Albatros bieden een combinatie van comfort, duurzaamheid en veiligheid. Dankzij de geavanceerde technologieën zoals de PWR BEADS® tussenzool en de antislipzolen, verminderen ze vermoeidheid en bieden ze optimale bescherming tegen werkplekgevaren. Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals waterafstotend leer en ademende textielstoffen zorgt ervoor dat de schoenen langer meegaan en bestand zijn tegen zware omstandigheden​​.

Albatros Werkschoenen
Albatros Werkschoenen

Duurzaamheid bij Albatros

Albatros zet zich in voor duurzaamheid door gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen en productieprocessen. De GREEN HEART® lijn van Albatros is een goed voorbeeld van hun inzet voor een lagere ecologische voetafdruk​. Daarnaast hebben veel van hun producten een lange levensduur dankzij de hoge kwaliteit en robuustheid van de gebruikte materialen. Albatros streeft ernaar om de impact op het milieu te minimaliseren zonder concessies te doen aan de veiligheid en het comfort van hun schoenen.

Normeringen van Albatros

De veiligheidsschoenen van Albators zijn vaak gecertificeerd volgens EN ISO 20345, die eisen stelt aan eigenschappen zoals teenbescherming, antislipzolen en penetratiebestendigheid​​​. Modellen met ESD-bescherming zijn ontworpen om elektrostatische opladingen te voorkomen, wat essentieel is in gevoelige elektronische omgevingen​​. De verschillende veiligheidsklassen, zoals S1, S1P en S3, zorgen ervoor dat de schoenen betrouwbaar en veilig zijn voor diverse industriële toepassingen.

Albatros Werkschoenen

Neem direct contact op 0548 544 815 of plan een afspraak.